buy online essay

SOVEROM

ENKELTSENG C1 OG C2

Unn deg selv et ekstra soverom, kontor, lekerom og hobbyrom med smarte og komfortable skapsenger fra Corcella. Vi leverer norskproduserte møbler av høy kvalitet rett hjem til deg. Velg mellom hvit og eik, gulvplasset eller vegghengt skapseng. Sengene åpnes og lukkes enkelt. C2 sengen kan vippes et ekstra hakk ned, som gjør det enklere å bytte sengetøy.

DOBBELTSENG C3 OG C16

Unn deg selv et ekstra soverom, kontor, lekerom og hobbyrom med smarte og komfortable skapsenger fra Corcella. Vi leverer norskproduserte møbler av høy kvalitet rett hjem til deg. Velg mellom hvit og eik, gulvplasset eller vegghengt skapseng. Sengene åpnes og lukkes enkelt. C16 sengen åpnes vertikalt

KØYESENGER

Med en skapseng vil du spare plass. Vi har køyesenger med plass til både to og tre personer. Familiekøye med en 120 cm dobbeltseng med plass til to personer nederst og køyeseng 80 med plass til en nederst. Vi har to farger hvit og eik dette gjør det enkelt å velge en skapseng som passer akkurat deg! Ved å klikke på en av køyesengene kan du konfigurere sengen med det du ønsker av tilbehør.